Bedrijfsprofiel
Visie van kiembedrijf Culivair
Inspelen op de groeiende markt
Kiemgroenten veroberen is een culinair genot dat de laatste jaren een stijgende bekendheid kenmerkt. Om die groeiende markt te ondersteunen streeft Culivair dagelijks om haar klanten een goede productkwaliteit te garanderen met het uitgebreide huisassortiment.
Productie & verpakken in eigen beheer mét dagelijks levering
Alle scheuten worden dagelijks in eigen beheer gekweekt, vers geoogst, gewassen en verpakt. Tijdens dat kweekproces wordt de groeievolutie dag na dag met professioneel ervaren ogen opgevolgd. Na de oogst volgt een wasproces dat met de grootste zorg gebeurt om de jonge scheuten weinig te toucheren.
De biobabygroentjes worden verpakt in een bioafbreekbare verpakking, hetzij een doosje, hetzij het ecologisch knisperzakje.
Onze koudeketengarantie
Culivair wil kwaliteitsvolle kiemgroenten leveren. Daarom wordt continue zorg besteed aan het bewaren van de verse scheuten.
Zowel de bewaartemperatuur, als de omgevingsfactoren worden nauwlettend opgevolgd doorheen het hele interne productieproces, m.n. van zaadbewaring over oogst tot het inpakken en distributeren.
En hoe jij, als consument, hieraan kunt meehelpen, lees je bij ‘Tips en tricks’
|